Sök produkt
 • Produkten är slutsåld, men du kan bevaka produkten så hör vi av oss när den är åter i lager!
Hem » Foto & Video » Kompaktkameror » Nikon » Nikon COOLPIX P950

Nikon

Nikon COOLPIX P950

Fåglar som flyger högt. Luftakrobatik som fyller hela bilden. Bridgekameran COOLPIX P950 har en otrolig 83x optisk zoom (motsvarande 2 000 mm) i ett robust kamerahus.
Pris: 11 895kr
Delbetala från 1 312 kr/mån Fortus Finance
Antal
Bevaka
 • Produktinformation

  • Ta in allt
   Fåglar som flyger högt. Luftakrobatik som fyller hela bilden. Bridgekameran COOLPIX P950 har en otrolig 83x optisk zoom (motsvarande 2 000 mm) i ett robust kamerahus. Superzoomen ger dig friheten att komma nära och ta utmärkta bilder eller filma i 4K, oavsett om du är på flyguppvisning eller på safari.
  • Suveräna bilder
   Du får fantastiska resultat från gryning till skymning tack vare den bakbelysta CMOS-sensorn och det ljusstarka NIKKOR-objektivet med en stor maximal bländare på f/2,8. Nikons EXPEED-bildbehandlingssystem och Super ED-glas minskar förvrängningen vid mycket zoom. Oavsett om du zoomar in på ett flygplan i luften eller filmar skygga djur i vildmarken är du redo för varje tillfälle.
  • Fönster mot världen
   Den stora elektroniska OLED-sökaren på 1 cm (0,39 tum) ger en klar bild med 2 359 000 bildpunkter. En ögonsensor växlar automatiskt mellan fotografering med skärm och med sökare när du lyfter kameran mot ansiktet.
  • Utforska alla vinklar
   Komponera otroliga bilder med den ljusstarka LCD-skärmen på 8,1 cm (3,2 tum) med 921 000 punkter, som kan lutas och vridas i nästan vilken riktning som helst. Det är enkelt att komponera bilder när du håller kameran högt över huvudet eller nere vid marken.
  • Fotografera i RAW-format
   Redigera med filer i hög kvalitet. COOLPIX P950 stöder fotografering i RAW-format (NRW), vilket gör att du kan spara och exportera okomprimerade bildfiler till valfri programvara för behandling/redigering.
  • Spännande 4K-filmer med superzoom
   Spela in enkelt i 4K/UHD 30p med stereoljud eller full HD (1 080p) med en bildfrekvens på upp till 60p. Ren HDMI ut gör att du kan skicka videoklipp till en extern monitor under inspelning. Den inbyggda mikrofoningången gör att du kan använda en extern mikrofon för bättre ljud. Manuellt filmläge ger dig möjlighet att justera viktiga exponeringsinställningar när du filmar: perfekt när ljusförutsättningarna ändras.
  • Stjärnspår och gryningshimmel
   Den inbyggda timelapse-funktionen i kameran är perfekt när du vill filma himlen, stjärnspår eller växter som slår ut i en skogsglänta. Du kan spela in magiska timelapse-filmer på cirka 10 sekunder, som spelas upp med 25 eller 30 bps. Motivlägena ställer automatiskt in det lämpligaste fotograferingsintervallet för ditt motiv.
  • Alltid stabilt
   Ta skarpa bilder och filmsekvenser, även när du använder superteleobjektiv utan stativ eller i svagt ljus. Med Nikons vibrationsreducering Dual Detect Optical VR kan du fotografera med upp till fem slutarsteg långsammare än vad som annars är möjligt. VR-läget Aktiv ger en stabilare sökar- och skärmbild, vilket är perfekt när du är på resande fot.
  • Håll målet i sikte
   Sidozoomreglaget gör att du kan zooma med tummen. Med ett enkelt tryck på snabbåterställningsknappen för zoom dras objektivet tillbaka till en bredare vinkel, vilket är perfekt när du ska hitta motiv som har flyttat sig ur bild.
  • Var beredd
   Den fullstora tillbehörsskon gör det enkelt att montera Nikon-tillbehör som Speedlight-blixtar. Du kan också prova Nikons punktsikte DF-M1: ett hopfällbart sikte som hjälper dig att hålla kvar även snabbflygande fåglar i mitten av bilden.
  • Fånga vad du vill
   Med läget Fågelskådning kan du välja tre olika AF-områden för att behålla snabbrörliga motiv i fokus. Läget Måne optimerar kamerans inställningar så att du kan ta tydliga, astronomiska bilder: perfekt när du vill fota månen i alla dess faser.
  • Alltid ansluten
   Med SnapBridge-appen för iOS och Android får du en ständig anslutning mellan COOLPIX P950 och en smart enhet. Dela bilder. Håll koll på var du har varit via GPS-funktionen på din smarta enhet, som SnapBridge använder för att uppdatera plats och datum. Med hjälp av SnapBridge-appen kan du även använda kamerans zoom eller fjärrstyra slutaren via din smarta enhet.
  Leveranssymboler:

  Varan är redo för leverans från butik eller weblager.
  Varan är slut i butikslager eller weblager.
  maila eller ring oss för mer information angående leveranstatus 0470-12015 - maila oss!
Ernstonfoto

Vi hjälper dig välja rätt symaskin för dina behov.
Besök guiden!