Sök produkt
Hem » Ramverkstad » Fotografer/Konstnärer

Fotografer/Konstnärer

Fotografer/Konstnärer & företag som använder sig utav vår ramverkstad.

Vi erbjuder fotografer, konstnärer och företag att bli samarbetspartner med oss när du använder vår ramverkstad. Det innebär att du får rabatt på inramningar och passepartouter, även ett urval av ramlister som du kan visa upp och erbjuda dina kunder.

Här kan du se några av våra Fotografer/ Konstnärer & samarbetspartner!

 

Fotograf Maria Lindberg
Jag är sagofotograf, gravidfotograf, familjefotograf, barnfotograf, nyföddfotograf och bröllopsfotograf. Lärande ligger mig varmt om hjärtat och jag har flera olika fotoutbildningar och workshops samt håller föreläsningar om min sagofotografering.

Konstnär Vivianne Otsa
Personlig, unik,retro, modern och finurlig konst gjord i prickteknik, s.k. pointillism. Vivianne Otsa arbetar med tusch och akryl. Alla tavlor är inramade med passépartout. Till största delen målar hon fåglar, hennes favoritmotiv är hägrar. Att måla ger henne glädje och energi och hon vill även överföra det budskapet till betraktaren.

Fotograf Sofia Regnander
Välkommen till fotografen för dig som inte känner sig bekväm framför en kamera men önskar, och förstår värdet av, bilder på sig själv i livets viktiga sammanhang!
Det viktigaste att tänka på vid val av fotograf, oavsett om det så är till er bröllopsfotografering, en bebismage som ska förevigas, eller om din självkänsla behöver en boost, så är det att du väljer en fotograf vars bilder du gillar, och en person du tror du trivs med personligen. Det är så du blir trygg och bekväm framför kameran. Lita på mig!

Patrick Hassel Zein
Jag heter Patrick Hassel Zein, fast jag skippat oftast det där med "Hassel". Jag föddes i krokarna runt Stockholm i december 1966, växte upp i Växjö. Från 2000 till 2004 bodde jag i Islands huvudstad Reykjavík. 2007 flyttade jag tillbaka till Island för att jobba som IT-konsult hos Hugur/Ax. Ibland undervisar jag även italienska och mandarin-kinesiska.

För att bli samarbetspartner kontakta oss via telefon 0470-12015 eller mail info@ernstsonfoto.se

Finns inget som matchar ovan filtrering. Vänligen ändra dina val.
Ernstonfoto

Vi hjälper dig välja rätt symaskin för dina behov.
Besök guiden!