NSO Djupadal 20-60×80 ED

7999,00 kr

Artikelnr: 1035 Kategori:

Frakt endast 79kr!

  • Personlig service!
  • 14 dagars returätt!
  • Fysisk butik
Säker betalning med Svea

Delbetalning från 398,00 kr/månad

NSO Djupadal ED är en mycket uppskattad tubkikare. När du tittar i en Djupadal ED upptäcker du direkt en bra bild eftersom modellen har mycket bra optik med ED glas. ED glaset eliminerar färgblödningar som kan uppstå när ljuset bryts i de olika linselementen. Modellen är också utrustad med FMC och Dielectric Coating, som ger både en kontrastrik bild och bra skärpa.

Djupadal ED är också en ljusstark tubkikare med 80mm frontlins vilket gör att du kan använda förstoring upp till 60x med en bra bild. Okularet har en zoomfunktion mellan 20-60x som gör att du kan se detaljer även på långt avstånd, te x över vatten, stora fält eller om ni vänder tuben mot himlen och månen.
Exakt och snabb fokusering med dubbla inställningshjul, ett för grovinställning och ett för fininställning. Möjlighet att vrida tuben i stativringen till önskad position. Vridbar ögonmussla på okularet gör det även bekvämt för glasögonbärare att välja om man vill titta med eller utan glasögon.

Vattentät och robust

NSO Djupadal ED är fylld med kvävgas, vilket innebär att den är helt vattentät. Kikarkroppen är dessutom klädd i ett gummihölje för ytterligare förbättrad hållbarhet.

Sammanfattningsvis är Djupadal ED 20-60×80 en tubkikare av mycket hög optisk kvalité. Den levereras inklusive väska och linsputsduk och Precis som alla NSO-kikare har den 10 års garanti.

Vill du fotografera genom din tubkikare?
Vi rekommendera original tillbehöret NSO Digiadapter. Det är en universaladapter som passar alla marknadens mobiler och tubkikare
Tips, använd gärna en Bluetooth fjärrkontroll som avtryckare, oavsett du filmar eller fotograferar stillbilder, detta för att minimera skakningsoskärpa

Vikt 1430 kg
Förstoring

20-60x

Frontlins diamater

80 mm

Field of view

2.1 – 1.1°

Field of view at 1000m

36 – 20m

Eye Relief (mm)

20 – 18mm

Near focus (m)

5.5m

Waterproof

Ja

HD Coating

Nej

Varukorg
Rulla till toppen