Ateljefotografering

Fotograf Mimmi Holmberg

Ateljéfotograferingen var grunden för Ernstson Foto när Åke Ernstson en gång i tiden startade upp företaget.

Han har fått många barn och vuxna att skratta och känna sig bekväma framför kameran genom sin humor och personlighet.
Nu är det Mimmi som har tagit över fotograferingen och fortsätter i samma stil, både med att ni ska känna er bekväma framför kameran och med de klassiska studiobilderna.
Jag, Mimmi, har jobbat på Ernstson Foto i snart 12 år och de senaste 5 åren som fotograf. Jag fotograferar främst barn och familj i vår mysiga studio som ligger i källaren i samma lokal som butiken. Jag blandar klassiska uppställningar med bus och lekfullhet, allt för att ge er precis det ni är ute efter..

Hos mig finns rekvisita som får lånas under fotograferingen så som sockerlådor som man både sitta på och i. En större tunna för äldre barn eller vuxna att sitta på och lite gosedjur. Jag rekommenderar att man även tar med favoritleksaken, gosedjuret eller varför inte gunghästen för att göra er fotografering ännu mer personlig och spara minnet av även dessa.

Är ni nyfikna på hur bilderna blir hos mig? kika in i vårt galleri.

Här hittar du exempel på fina bilder som är fotade i vår studio.

Egen produktion för högsta kvalitet

Våra produkter skrivs ut i vårt eget labb och ramas in i vår ramverkstad, på så sätt har vi koll på allt ifrån fotografering till färdig produkt.

Kontakta mig för mer information

Har ni frågor eller vill boka en tid gör ni det enklast genom att komma in i butiken, ringa eller mejla oss. Jag ser fram emot att föreviga just er!
0470-12015
info@ernstsonfoto.se.

Förutom barn och familj fotograferar jag även student, företag och skadefotograferingar.

Varukorg
Rulla till toppen