NSO Granvik 8×42 DCF ED

8499,00 kr

Artikelnr: 1024 Kategori:

Frakt endast 79kr!

  • Personlig service!
  • 14 dagars returätt!
  • Fysisk butik
Säker betalning med Svea

Delbetalning från 421,00 kr/månad

Granvik 8×42 är en kikare för den verkliga finsmakaren. Den har ED-glas (Extra-Low Dispersion) som minimerar kromatisk aberration (färgspridning), och ger en väldigt fin skärpa ända ut i kanterna. Tillsammans med Bak4-prismor ger det en bild som inte bara är skarp utan också med en naturlig färgåtergivning.

Kikaren är gasfylld vilket gör den helt vattentät och håller den dessutom fri från imma och damm. Oavsett väderförhållanden, är detta en kikare som kan hänga med överallt.

Med glaskvalité och antireflexbehandling i absolut toppklass får du med en NSO Granvik en mycket bra ljustransmission, vilket gör den till ett perfekt val också i skymning och grynig.

Med sin ergonomiska design ger den ett bekvämt grepp och en enkel hantering. Den är bekväm att både bära och titta i under längre perioder. Kikaren har också stativadapter för riktigt långa pass. De vridbara ögonmusslorna gör det lätt att välja om man vill titta med eller utan glasögon.

NSO Granvik 8×42 har ett mycket brett synfält, vilket gör att man kan överblicka stora områden och enkelt hitta rörliga objekt. Detta är särskilt fördelaktigt vid exempelvis fågelskådning, jakt eller sportevenemang där snabba rörelser är vanliga.

Sammanfattningsvis är NSO Granvik 8×42 en kikare som är en fröjd att titta i, och som tål att jämföras med de allra bästa på marknaden, trots sitt attraktiva pris. Precis som alla NSO-kikare har den 10 års garanti.

Vikt 0,851 kg
Dimensioner 125 × 155 cm
Förstoring

8x

Frontlins diameter

42 mm

Synfält på 1000m

138m

Närfokus (m)

2.5m

Vattentät

1m-5min

Prisma typ

BaK4

HD Coating

Nej

ED Version

Ja

Coating

Plus lens, Dielectric, Phase correction coating

Material

Magnesium Alloy body

Garanti

10-year

Varukorg
Rulla till toppen