Vilka är Ernstsonfoto

Ernston foto grundades år 1993 och har sedan dess drivits inom familjen.

Ernston foto grundades år 1993 och har sedan dess drivits inom familjen. Vårt stora intresse inom allt som har med kameror och fotografering att göra har gett oss lång erfarenhet inom området. Här kan du handla allt inom fotorelaterade produkter, ramar, inramning, kikare och mycket annat i vår fysiska butik i Växjö eller på nätet!

Fotobutik i Växjö och på nätet

Från början var verksamheten fokuserad på ateljéfotografering. Idén föddes om att börja erbjuda framkallning och inramning. Fotobutiken växte och idag har vi ett brett utbud av olika produkter. Systemkameror med alla tänkbara tillbehör, videokameror, ramar och album, mobiltelefoner och massor av hemelektronik. Vi säljer produkter från välkända varumärken och arbetar aktivt för att alltid kunna erbjuda det bästa till våra kunder.

Vår webbutik öppet dygnet runt. Självklart kan du alltid kontakta oss för goda råd eller om du har några frågor om produkter. Vi erbjuder alltid personlig service inom hela sortimentet. 

Vid beställning online arbetar vi alltid för att kunna erbjuda snabba leveranser. Ordrar som överstiger 600 kronor har alltid fri frakt. De betalningsalternativ som är möjlig att välja mellan är: Swish, kortbetalning, faktura och delbetalning.  

Framkalla bilder billigt

Ta tillvara på de bilder som du har knäppt. Det kan vara allt från en ögonblicksbild i vardagen med din mobiltelefon till arrangerade bilder med en systemkamera. Bilder är roligt att ha kvar själv och den perfekta presenten att ge bort till mor- och farföräldrar. Några av de bildtjänster som vi erbjuder är:

  • Bilder i olika storlekar
  • Canvastavlor
  • Fotobok
  • Tackkort
  • Fototryck på T-shirt och mugg

Att sätta upp tavlor på väggen skapar ett levande och personligt hem. Bilder på familjen, djur eller platser som har en extra stor betydelse för dig. Framkalla bilder genom att använda smidiga bildtjänsten online. Här laddar du upp de bilder som du vill använda. Det är möjligt att beskära bilder och göra enklare retuscheringar via båda tillvägagångssätten. Bestäm antal, storlek, matta eller blanka bilder och mycket mer.

Till de framkallade bilderna har vi flera typer av fotoalbum, ramar och tillbehör för att sätta din personliga prägel. Önskar du att ge dina bilder och konstverk en lång hållbarhet kan du vända dig till vår ramverkstad. Här ramar vi inte bara in foton utan också: oljemålningar, broderier, LP-skivor och mycket mer.

Fotoaffär med engagerad personal

Fotografering är något som vi brinner för och gärna hjälper andra att upptäcka. För att komma igång är allt som behövs en kamera. Vi säljer både stillbildskameror och tänker använda din kamera.

Vi har allt från enklare kompaktkameror till avancerade systemkameror. Kompaktkameror uppskattas många gånger av den med ett nyfunnet intresse för fotografering då de ligger i en något lägre prisklass och är smidig att ta med överallt. Systemkameror kräver mer kunskap för att få till den perfekta bilden. Till systemkameror finns mängder med tillbehör som olika objektiv beroende på vad som ska fotograferas. 

Är du på jakt efter riktigt skarpa bilder som imponerar rekommenderar vi att investera i en systemkamera och ett bra objektiv. Det kan ta lite tid att lära sig tekniken och vilken inställning som passar bäst i olika situationer, men det kommer att ge resultat. Ett tillbehör som kan vara extra hjälp på vägen är ett stativ för att bilden minimera skakningar.

Videokameror filmar idag i hög upplösning och gör det rörliga materialet extra roligt att ha kvar. Actionkameror passar dig som vill filma i farten oavsett om det är när du cyklar downhill eller hoppar fallskärm – det är videokameror som är tillverkade för att utmanas.

I det breda sortimentet finns alla tillbehör som kan krävas för att få till en perfekt bild. Alla tillbehör behöver inte köpas på en och samma gång, utan det går utmärkt att komplettera allt eftersom.  

Välkommen till Ernstson Foto – din fotoaffär i Växjö och på nätet!

UC Ernstsonfoto AB

Ernstsonfoto AB
Klostergatan 4
35230 Växjö

0470-12015
info@ernstsonfoto.se

Varukorg
Rulla till toppen