Weopti Wildlife 8×42

999,00 kr

Artikelnr: 1004 Kategori:

Frakt endast 79kr!

  • Personlig service!
  • 14 dagars returätt!
  • Fysisk butik
Säker betalning med Svea

Delbetalning från 112,00 kr/månad

Weopti Wildlife 8×42 är en utmärkt vattentät allround-kikare med 8 gångers förstoring. Den är lätt, kompakt och prisvärd. Som alla Weopti-kikare har den 5 års garanti.

Den kan alltid vara med ut i naturen, hängande runt halsen i den medföljande nackremmen, eller i ryggsäcken. Den smidiga fokuseringen gör den till en idealisk kikare för både vuxna och barn. De vridbara ögonmusslorna gör det lätt att välja om man vill titta med eller utan glasögon.

Tack vare att kikaren är vattentät (1m – 30min) och gasfylld, så minimeras också risken för att det uppstår imma mellan linselementen, vilket annars är ett problem vid snabba temperaturförändringar. Imma kan t.ex. uppstå om man kommer från en kall utemiljö in i stugvärmen. Weopti Wildlife 8×42 HD är helt enkelt en kikare som pallar trycket.

Med multicoating (flera lagers antireflexbehandling) på alla linsytor minimeras reflektioner och ger kikaren en klar och skarp bild även i svagt ljus. Utöver antireflexbehandlingen har kikaren också en silver + AR-beläggning som ökar ljustransmissionen och kontrasten, allt för att ge en så bra bild i krävande situationer som möjligt. Den större frontlinsen än hos Weopti Wildlife 8×32 gör kikaren något tyngre men gör kikaren samtidigt än mer ljusstark.

Sammanfattningsvis passar Weopti Wildlife 8×42 alla som vill ha en bra kikare utan att behöva lägga en stor summa pengar.

Vikt 0,58 kg
Dimensioner 127 × 155 cm
Förstoring

8x

Frontlins diameter

42 mm

Synfält på 1000m

109m

Närfokus (m)

6m

Vattentät

1m – 30min

Prisma typ

BaK4

HD Coating

Nej

ED Version

Nej

Coating

FMC, Silver + AR Coating

Material

Plastic body

Garanti

5-year

Varukorg
Rulla till toppen