Sök produkt
Hem » Tjänster » Atelje fotografering » Atelje fotografering

Atelje fotografering

En fotografering - ett minne för livet!

Ateljéfotograferingen var grunden för Ernstson Foto när Åke Ernstson en gång i tiden startade upp företaget. Han har fått många barn och vuxna att skratta och känna sig bekväma framför kameran genom sin humor och personlighet.

Nu är det Mimmi som har tagit över fotograferingen och fortsätter i samma stil, både med att ni ska känna er bekväma framför kameran och med de klassiska studiobilderna.

Jag, Mimmi, har jobbat på Ernstson Foto i snart 12 år och de senaste 5 åren som fotograf. Jag fotograferar främst barn och familj i vår mysiga studio som ligger i källaren i samma lokal som butiken. Jag blandar klassiska uppställningar med bus och lekfullhet, allt för att ge er precis det ni är ute efter.


Fotograf hos Ernstsonfoto.Hos mig finns rekvisita som får lånas under fotograferingen så som sockerlådor som man både sitta på och i. En större tunna för äldre barn eller vuxna att sitta på och lite gosedjur. Jag rekommenderar att man även tar med favoritleksaken, gosedjuret eller varför inte gunghästen för att göra er fotografering ännu mer personlig och spara minnet av även dessa.

Är ni nyfikna på hur bilderna blir hos mig kan ni kika in i vårt ”Galleri”.

Förutom barn och familj fotograferar jag även student, företag och skadefotograferingar.

Bildvisning

När fotograferingen är gjord och jag har redigerat klart ett urval med bilderna (mellan 20–40 bilder) kommer jag höra av mig till er och boka en tid för bildvisning. Detta innebär att vi tillsammans, i lugn och ro, går igenom bilderna ifrån fotograferingen för att utifrån era önskemål välja produkter som passar just ert hem. Ett klassiskt album? Förstoringar, inramade eller på canvas? Eller varför inte både och? Det finns något för alla!

Bildvisningen gäller vid barn, familj och studentfotograferingar.

Våra produkter skrivs ut i vårt eget labb och ramas in i vår ramverkstad, på så sätt har vi koll på allt ifrån fotografering till färdig produkt.

Har ni frågor eller vill boka en tid gör ni det enklast genom att komma in i butiken, ringa eller mejla oss. Jag ser fram emot att föreviga just er!

0470-12015
info@ernstsonfoto.se

Finns inget som matchar ovan filtrering. Vänligen ändra dina val.
Ernstonfoto

Vi hjälper dig välja rätt symaskin för dina behov.
Besök guiden!