NSO Djupadal 16-48×65 Kit

6199,00 kr

Artikelnr: 1050 Kategori:

Frakt endast 79kr!

  • Personlig service!
  • 14 dagars returätt!
  • Fysisk butik
Säker betalning med Svea

Delbetalning från 315,00 kr/månad

NSO Djupadal är instegsmodellen i NSO tubkikarsortiment. När du tittar i en Djupadal upptäcker du direkt en bra bild. Den har en bra optik med FMC och Silver Coating, som ger både en kontrastrik bild och bra skärpa.
NSO Djupadal 16-48×65 är en tubkikare med 65mm frontlins. Till storleken en lite mindre och lättare tubkikare vilket gör den enkel och smidig att använda och bära med sig. Okularet har en zoomfunktion mellan 16-48x som gör att du kan se detaljer även på långt avstånd, te x över vatten, stora fält eller om ni vänder tuben mot himlen och månen.
Smidig fokusering via ett singelfokuseringshjul uppe på tuben. Möjlighet att vrida tuben i stativringen till önskad position. Vridbar ögonmussla på okularet gör det även bekvämt för glasögonbärare att välja om man vill titta med eller utan glasögon.

Vattentät och robust

NSO Djupadal är fylld med kvävgas, vilket innebär att den är helt vattentät. Kikarkroppen är dessutom klädd i ett gummihölje för ytterligare förbättrad hållbarhet.

Sammanfattningsvis är Djupadal 16-48×65 en tubkikare av hög optisk kvalité. Den levereras inklusive väska och linsputsduk, och precis som på alla NSO-kikare har den 10 års garanti.

Paket med NSO Djupadal 16-48×65 och ManfrottoMK290XTA3 + 128RC

I kombination med stativet från Manfrotto, ett 3-sektioners stativ i aluminium med en rejäl, gjuten ben-infästning som ger mycket bra stabilitet, hållbarhet och prestanda. Gummerade benvärmare för bekvämt grepp. Maxhöjden är hela 169,5 cm trots att det bara är 69,5 cm hopfällt. Stativet levereras med axelväska. Videohuvudet är silikon-dämpat och är perfekt lämpat för tubkikare, just för att få mjuka och följsamma rörelser i både höjd och sidled. Det har också snabbplatta för enkel och snabb montering av tubkikaren på stativet.

NSO Djupadal 16-48×65 tubkikarpaket är ett komplett skådarpaket av hög kvalité både vad gäller tub, okular och stativ. Totalvikt för hela paketet är 3,79 kg.

Vill du fotografera genom din tubkikare?
Vi rekommendera original tillbehöret NSO Digiadapter. Det är en universaladapter som passaralla marknadens mobiler och tubkikare
Tips, använd gärna en Bluetooth fjärrkontroll som avtryckare, oavsett du filmar eller fotograferar stillbilder, detta för att minimera skakningsoskärpa.

Vikt 1260 kg
Förstoring

16-48x

Frontlins diamater

65 mm

Field of view

2.65 – 1.4°

Field of view at 1000m

46 – 24.5m

Eye Relief (mm)

20 – 18mm

Near focus (m)

3.5m

Waterproof

Ja

HD Coating

Ja

Varukorg
Rulla till toppen