Weopti Wildlife 8×32

999,00 kr

Artikelnr: 1003 Kategori:

Frakt endast 79kr!

  • Personlig service!
  • 14 dagars returätt!
  • Fysisk butik
Säker betalning med Svea

Delbetalning från 112,00 kr/månad

Weopti Wildlife 8×32 är en utmärkt vattentät allround-kikare med 8 gångers förstoring. Den är lätt, kompakt och prisvärd. Som alla Weopti-kikare har den 5 års garanti.

Den kan alltid vara med ut i naturen, hängande runt halsen i den medföljande nackremmen, eller i ryggsäcken. Den smidiga fokuseringen gör den till en idealisk kikare för både vuxna och barn. De vridbara ögonmusslorna gör det lätt att välja om man vill titta med eller utan glasögon.

Tack vare att kikaren är vattentät (1m – 30min) och gasfylld, så minimeras risken för att det uppstår imma mellan linselementen, vilket annars är ett problem vid snabba temperaturförändringar. Imma kan t.ex. uppstå om man kommer från en kall utemiljö in i stugvärmen. Weopti Wildlife 8×32 är helt enkelt en kikare som pallar trycket.

Med multicoating (flera lagers antireflexbehandling) på alla linsytor minimeras reflektioner och ger kikaren en klar och skarp bild även i svagt ljus. Utöver antireflexbehandlingen har kikaren också en silver + AR-beläggning som ökar ljustransmissionen och kontrasten, allt för att ge en så bra bild i krävande situationer som möjligt.

Sammanfattningsvis passar Weopti Wildlife 8×32 alla som vill ha en bra kikare utan att behöva lägga en stor summa pengar.

Vikt 0,452 kg
Dimensioner 122 × 133 cm
Förstoring

8x

Frontlins diameter

32mm

Synfält på 1000m

128m

Närfokus (m)

5m

Vattentät

1m – 30min

Prisma typ

BaK4

HD Coating

Nej

ED Version

Nej

Coating

FMC, Silver + AR Coating

Material

Plastic body

Garanti

5-year

Varukorg
Rulla till toppen