WeoptiActive 8×32 HD

1999,00 kr

Artikelnr: 1006 Kategori:

Frakt endast 79kr!

  • Personlig service!
  • 14 dagars returätt!
  • Fysisk butik
Säker betalning med Svea

Delbetalning från 121,00 kr/månad

Weopti Active-serien är en av våra mest prisvärda serier. Här kommer det klassiska uttrycket ”mycket för pengarna” verkligen till sin rätt. Som alla Weopti-kikare har den 5 års garanti.

Weopti Active 8×32 HD har 8x förstoring, vilket tillsammans med sin låga vikt gör den till en riktig allroundkikare som alltid kan hänga med vid utevistelse. Den är konstruerad för att leverera en klar och tydlig bild med hög precision. Den har också ett brett synfält, vilket gör att du kan överblicka stora områden och enkelt hitta rörliga objekt. Detta är särskilt fördelaktigt vid exempelvis fågelskådning, jakt eller sportevenemang där snabba rörelser är vanliga.

Tack vare att kikaren är vattentät (1m – 30min) och gasfylld, så minimeras också risken för att det uppstår imma mellan linselementen, vilket annars är ett problem vid snabba temperaturförändringar. Imma kan t.ex. uppstå om man kommer från en kall utemiljö in i stugvärmen.

Active 8×32 HD är utrustad med HD-optik som ger en klar och skarp bild. Med multicoating (flera lagers antireflexbehandling) på alla linsytor minimeras reflektioner och ger kikaren en klar och skarp bild även i svagt ljus. Dielectric & Phase Coating-teknologin ger en bättre ljustransmission och bättre kontrast i bilden. Det ger en skarp bild med utmärkt färgåtergivning.

Med sin ergonomiska och lätta design ger den ett bekvämt grepp och en enkel hantering. Den kompakta storleken gör den bekväm att både bära och titta i under längre perioder. De vridbara ögonmusslorna gör det lätt att välja om man vill titta med eller utan glasögon.

Vikt 0,678 kg
Dimensioner 120 × 135 cm
Förstoring

8x

Frontlins diameter

32 mm

Synfält på 1000m

136m

Närfokus (m)

1, 6m

Vattentät

1m – 30min

Prisma typ

BaK4

HD Coating

Ja

ED Version

Nej

Coating

FMC whit Dielectric & Phase Coating

Material

Plastic body

Garanti

5-year

Varukorg
Rulla till toppen